Сторінки

середу, 14 лютого 2024 р.

               

Книжкові смаколики з вірусом любові

    14 лютого  з нагоди такого романтичного свята, як День святого Валентина,  в бібліотеці   вирувала гарна атмосфера. Приміщення було прикрашено різноманітними символами кохання, які створювали гарний настрій усім читачам книгозбірні.

    У День Святого Валентина  найактивніші  читачі   завітали до бібліотеки, щоб відправитися на таємне побачення  з  книгою. Бібліотекар сільської бібліотеки - Олена Симоненко, бібліотекар шкільної бібліотеки – Тетяна Ставицька, та  педагог – організатор – Світлана Кучеренко провели з відвідувачами інформхвилинку,  на якій познайомили з історією виникнення свята та  традиціями його святкування в різних країнах світу.  При спілкуванні з читачами під час проведення вікторини, з’ясувалося, що це одне із найулюбленіших свят у молоді.

А по завершенні свята всі смакували запашний чай з тортом. Тож свято дня закоханих, було сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.

    Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця. 






Немає коментарів:

Дописати коментар