Сторінки

понеділок, 27 червня 2022 р.

 


        

Надійною хай буде вудка, душа не знає смутку
 

   «Немає більш приємного заняття на природі, як сісти десь біля води, та з вудкою і ...», - так думає будь-який рибалка, і в цьому є значна частка правди. Напевно відтоді, як людина навчилася ловити рибу, вона навчилася і філософствувати. А як можна без цього на рибалці? Ніколи не знаєш, що на тебе чекає. Завжди сподіваєшся, і повертаючись додому з уловом, відчуваєш почуття глибокого задоволення.


Рибалка добре відволікає від проблем, міських і повсякденних турбот. На ній можна зарядитися позитивом та енергією, насолодитися тишею, відмінним клюванням, незабутньою природою. А також привести свої почуття, думки в спокійний і врівноважений стан.

Багатьом подобається цей вид відпочинку, подобається проводити час наодинці з самим собою, або ж навпаки з гарною компанією, але головне подалі від міської суєти. Саме тому любителів порибалити стає все більше і більше.

Хочете дізнатися секрети гарного улову? Тоді завітайте до бібліотеки, де на вас чекають цікаві друковані видання . А ми у це професійне свято  поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх рибалок, і любителів і професіоналів. Здоров’я вам і благополуччя! Гарного улову і приємного повернення додому! Зі святом Вас, рибалки!




 

Немає коментарів:

Дописати коментар