Сторінки

пʼятницю, 20 січня 2023 р.

 В єдності  сила і міцність держави

22 січня 1919 року ввійшло до національного календаря як велике державне свято - День Соборності України. Щороку в цей день український народ із вдячністю згадує тих героїв, які словом і багнетом намагалися відродити незалежну соборну українську державу.                                    У Новаківській сільській бібліотеці була проведена година єдності «В єдності сила і міцність держави»

Всі бажаючі мали змогу пригадати важливі сторінки минулого нашої країни, яке так актуально знаходить відгомін у сьогоденні.  Адже день Соборності  України – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Ця дата є знаком споконвічної мрії українського народу про незалежну, соборну, національну державу. Від нас залежить, якою буде наша держава! А держава, як і родина, має бути дружною, сильною, здоровою, щасливою.

Тож єдиного духу  нашому народу у ці важкі часи, великої сили і могутності, міцної дружби і братньої допомоги, взаємоповаги і розуміння, вірних цілей і високих прагнень, одного чистого і мирного неба на всіх.


Немає коментарів:

Дописати коментар