Сторінки

вівторок, 27 лютого 2024 р.

 Вистояли – переможемо!

    


 «А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни». Л. Костенко


    Лютий –  довжиною в два роки… Лютий, який змінив кожного з нас, та не змінив він нашого прагнення бути вільними і незалежними, будувати сучасну Україну. Ми – вільні творити майбутнє! Ми вистояли в перші дні війни, ми боронимося сьогодні, ми працюємо, донатимо, волонтеримо, навчаємося заради нашої спільної Перемоги!  Учні та вчителі Новаківської гімназії зібралися на історичну годину, згадавши, як два роки тому, Україна прокинулась від ракетних обстрілів та початку повномасштабного вторгнення, яке шокувало весь світ.   

                                         

    Ми всі пам’ятаємо перші тривоги, ракетні обстріли, наступ російських окупантів. Перші шрами на наших містах і селах… Утім, ми не здались, стоїмо і боремось. Бо ми, українці, сильні та незламні і наша сьогоднішня зустріч - це не просто вшанування пам'яті, це - наша спільна історія, яка пишеться кожного дня. Історія мужності, відваги та незламності духу.













Немає коментарів:

Дописати коментар