Сторінки

четвер, 16 листопада 2023 р.

 Абетка дорожньої безпеки

 


У сільській бібліотеці до тижня безпеки дорожнього руху, стартував день розмальовки, під девізом:« Дорожні правила вивчай, їх треба зазубрити! Ніколи їх не забувай ,щоб у безпеці жити».

   Адже життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і берегти. В цей час уявляєш майбутнє безхмарним, а життя безкінченним. Та насправді це не так, мить – і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди.

А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і головне чітко їх дотримуватися. Тож до бібліотеки завітали юні читачі, щоб пригадати про правила безпечної поведінки на дорогах ,розвити уяву,  увагу, спостережливість, пізнавальні інтереси, культуру поведінки на вулицях через розмальовку, адже кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає як правильно діяти у тій чи іншій ситуації.                                                                                                                  

   Також для дітей була оформлена тематична викладка з елементами малюнків та іграшкових автомобілів «Абетка дорожньої безпеки» та розроблена пам’ятка «Закритий шлях до переходу, не метушись, бо зробиш шкоду». Тож навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо невеличкий фундамент їхнього майбутнього безпечного життя, бо безпека починається зі звички.






Немає коментарів:

Дописати коментар