Сторінки

пʼятницю, 23 червня 2023 р.

 "Чарівний світ фей та ельфів"

24 червня - день феї, свято, яке привносить в наше життя чарівність, мрії та фантазію. У цей день ми хочемо зануритись у світ феїв та ельфів, де кожен кущик, кожна квітка і кожна стежка мають своє особливе чарівне значення.

Феї - символи природи, магії та загадковості. Вони принесуть вам дива і допоможуть повірити в те, що неможливе стає можливим. Феї «прийшли» в наше життя з німецького і кельтського фольклору. Ці чарівні істоти мають надприродню силу: вони можуть як покарати неугодного їм персонажа, так і обдарувати вподобаного героя всілякими благами. Добра і великодушна фея-хрещена з «Попелюшки», ревнива і підступна Дінь-Дінь з «Пітера Пена», могутня Моргана з переказів про Короля Артура та ще багато-багато інших.

Про всіх цих фей-чарівниць можна прочитати у одній із найулюбленіших  серед наших юних читачок книг - енциклопедії «Усе про фей і чаклунство»,

Нехай цей день нагадає нам про важливість магії та фантазії у нашому житті. Він надає можливість знову повірити в дива і зачарованість навколо нас. Відчуйте магію цього дня і нехай вона буде з вами завжди.

А щоб ці побажання здійснились швидше, запрошуємо Вас на перегляд цікавого буктрейлеру до книг «Чарівний світ ельфів та фей», «Крихітка фея».

Відсвяткуйте день феї з радістю, любов'ю і вірою у казку, яка таїться в кожному з нас. Відкрийте своє серце для магічних моментів та незвичайних зустрічей.



Немає коментарів:

Дописати коментар