Сторінки

вівторок, 24 лютого 2015 р.

Інформаційні технології та бібліотеки

«На мою думку доцільніше говорити не поро книги чи комп’ютери окремо, а про книги і комп’ютери разом»
І. Торлін
У 2009 році Новаківська сільська рада підтвердила готовність до співпраці з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (ІREX) у рамках програми «Бібліоміст»
18 травня 2011 року у конференц – залі Верховної Ради України пройшли слухання на тему: «Розвиток сільських бібліотек як інформаційних та культурних центрів».
  У Криму на Міжнародній конференції розглядалося питання: «Розбудова потужної бібліотечної асоціації». Програму «Бібліоміст» підтримало Міністерство Культури і Туризму України. Лубенська ЦРБ ім. В. Малика взяла участь у цій програмі,  де представила заявки сільських бібліотек – філій, серед яких переможцями другого раунду проекту «Організація нових біблійних послуг з використанням вільного доступу до мережі Інтернет по програмі «Біліоміст». Переможцями стали 3 сільських бібліотеки: Новаківська, Засульська, Ісковецька.
06.10.11. В приміщенні Новаківської сільської бібліотеки було встановлення нове комп’ютерне обладнання – три комп’ютери, ксерокс, принтер, сканер, та проведено підключення до мережі Інтернет. Інтернет відкриє двері не тільки в безмежний світ інформації, а й зробить бібліотеку справді публічною.




Немає коментарів:

Дописати коментар