Сторінки

четвер, 26 лютого 2015 р.

Що ж таке Книга?

    Помічник, порадник, а для тих, хто вміє дружити з нею, — вірний друг.
Упродовж усього життя ми звертаємося до книги. Вона допомагає пізнати та зрозуміти навколишній світ і самих себе. Нерідко книга, вчасно прочитана, підказує людині вихід із складної ситуації.

    Книги — володарі простору. Вони запрошують нас до захоплюючих подорожей найрізноманітнішими куточками нашої планети й загадковими всесвітами вимислу.  
   Книги — це справжня духовна скарбниця людства.
    У всі часи з тих пір, як з’явилася перша книга, люди не переставали читати. Книги завжди були невід’ємною частиною життя людини. Але для всіх книга завжди мала різне значення. І у кожного є своя власна відповідь на питання А що ж таке книга?.
   Книга — це найбільша в світі скарбниця, що зберігає в собі багатства всіх народів. Книга — це машина часу, яка може повідати нам про минуле, розповісти про сьогодення, показати майбутнє.
   Книга — це альбом художника, в якому замальовані красиві пейзажі і невідомі особи людей. 
   Книга — це щоденник мандрівника, в якому описані великі країни та міста.
    Книга — це блокнот фантазера, в якому він створює фантастичні історії з вигаданими героями.
   Книга — це нотатки вченого, який ставить різні експерименти, проводить досліди і відкриває нові закони.
    Книга — це спосіб вивчення світу. Для кожного слово книга асоціюється з чимось конкретним, нагадує про щось близьке серцю і дуже важливе.
   Але для всіх книга завжди була, є і буде путівником по життю, що впливає на наш світогляд і направляє  нас на той чи інший шлях.










Немає коментарів:

Дописати коментар